Резервни Части

Ние от СПИИД ООД, сме екип от професионалисти занимаващи се повече от 20 години с внос и дистрибуция на авточасти на Българският пазар. Благодарение на дългогодишният ни опит, с гордост може да се похвалим, че имаме изградени бизнес отношения с едни от най-големите производители и дистрибутори на резервни части в света.

Нашата компания предлага индивидуални доставки на части и агрегати за всички марки и модели автомобили. Ние сме насочили усилията си за подобряване на сроковете на доставка и ниска крайна цена за нашите клиенти.

При нас може да си поръчате всичко за вашият автомобил, за целта трябва да ни изпратите номер на рамата (VIN) и подробно описание на резервната част от която се интересувате. Желателно е да прикачите и снимки  на частта за по правилна идентификация. Ще получите отговор за цена и срок на доставка до края на работния ден.

ТУК МОЖЕ ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ЗАПИТВАНЕ ЗА НАЛИЧНОСТИ И ЦЕНА ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ РЕЗЕРВНИ ЧАСТИ.

Вашето име (задължително)

Вашият Телефон (задължително)

Вашият Email (задължително)

Препоръчваме ви да изпращате подробно описание на детайлите премет на вашето запитване. Задължително е да напишете номера на рамата на Автомобила или оригинален номер на частта.